Auto Reiniging

Auto reinigen Den Haag

Hoe ver is BV Car Coating gegaan?

Binnen de industriële parameters van algemene autoreiniging producten was de diepte van de coating waarschijnlijk zeer gering. In de loop van de tijd begonnen fabrikanten van autoreinigingsproducten echter te experimenteren met procédés waarbij zij verschillende hoeveelheden produktdetergenten aan de mix toevoegden, waarvan sommige als “concentraat” werden toegepast en met autolak vermengd.

Dit proces wordt nu algemeen “stomen onder lage druk” genoemd. Voor een optimaal resultaat wanneer u probeert een aanslagvrije film op de lak van uw auto aan te brengen, kunt u dit het beste doen bij 96 volt ( 3/4 vanvolt reserveren) of hoger. Wanneer dit bij lagere volt wordt gedaan, gebeurt het meeste moeilijke werk en eindigt u met een abnormaal gladde, transparante enAA autolak, terwijl eenAA of LE autolak met normale inhoud wordt gevormd.

Hoe kan BV zo goedkoop zijn?

Basis industriële detergenten worden gecombineerd met autoshampoo en 60-90 minuten gelaten inwerken. Door gebruik te maken van apparatuur van hoge kwaliteit en autoshampoo van goede kwaliteit wordt de antibacteriële zeep verder verdund. Vervolgens wordt dit mengsel met een borstel met harde haren losgewoeld en laat men het nog eens 30 minuten inwerken.

De opgehoopte aanslag wordt afgespoeld en het betrokken oppervlak wordt gewassen met warm zacht water. De wasoplossing bevat onder meer UV-beschermende bestanddelen, die schade door de zon helpen tegengaan en ervoor zorgen dat eventueel aanwezig vuil wordt weggespoeld.

Echter, een probleem dat werd opgemerkt met de invoering van deze reinigingsoplossing, was dat het niet anywhethening agentsto helpen voorkomen dat het uiterlijk van swirl merken en auto verf oppervlak krassen bevatten. Echter, een auto care product bevat wel reinigingsmiddelen zepen zoals traffic film remover, die kunnen worden toegevoegd aan de oplossing om te helpen voorkomen dat extra schade in de vorm van lichte krassen en swirl merken. Verschillende hoeveelheden verkeersfilmverwijderaar kunnen worden gebruikt om het oppervlak van de auto te beschermen, na het reinigen.

Kortom, bV car cleaning is een effectieve, goedkope methode om uw auto’s te detailen en de levensduur van uw lakwerk te verlengen, of als bescherming bij regenweer. Het is een ideaal product om te gebruiken als een gewone shampoo en als een regelmatige voertuigreiniger en oppervlaktebeschermer om een geperfectioneerde afwerking en barrière tussen vuil en lakwerk te behouden. Het geeft uw auto die kenmerkende wetlook glans en verhoogt de doorverkoopwaarde van uw auto door te voldoen aan alle garantienormen van de reinigingsuitvoering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.