De beste rijscholen

Rijschool papendrecht

Gerechtelijk systeem

Het Nederlandse rechtssysteem aan het eind van de 19e eeuw is in feite een compromis tussen de macht van de koning en de macht van de massa. De oorlogen die een bron van zorg worden tussen de bevolking en de regering worden daarom opgelost met behulp van arbitrage. De bestuurders van de kar worden zelf een rubbernekkende, slachtoffer-industrie die zich in elke oorlog bevindt.

Het ligt dan ook voor de hand dat rijscholen binnenkort verplicht moeten worden voor allenders. De reden voor rijscholen zijn voornamelijk viervoudig:

1. motivatie om ongevallen te voorkomen

2. opsporing van gevaren die ongevallen kunnen veroorzaken

3. verbetering van het rijgedrag en de veiligheid

4. gunstiger wettelijke en censuswetten voor het rijden (d.w.z. rijden aan de rechterkant van de weg)

Het is triest dat als we de selectiecriteria verfijnen, de meeste van de gevallen die we op straat bestrijden al opgelost zijn. Toch verliezen we nog steeds mensenlevens door een gebrek aan oplettendheid (landingsbaan, schemerig weglicht, voorliggers zitten veel te dicht op je en jij zit veel te dicht op het stuur…).

Er zijn gespecialiseerde rijscholen die cursussen defensief rijden geven, die door de plaatselijke autoriteiten zijn goedgekeurd. Die zijn bijna zeker heel goed.

Voor de rest van ons zijn de gebruikelijke staatsscholen (met een kleine twist) echter het beste. De staatsscholen die gespecialiseerd zijn in defensief rijden zijn inderdaad een goede stap om te garanderen dat het merendeel van de ongevallen in de eerste plaats vermeden had kunnen worden.

Oké, maar wat zou de beste rijschool zijn?

Wel, we zouden het kunnen beoordelen op de kwaliteit van de opleiding, van de verkeersschool ervaring, of op de prijs.

We kunnen het zo zeggen: de beste defensief rijden school is degene die bekwame chauffeurs produceert in plaats van chauffeurs die defensief rijden moeten leren. Het is ook de een school die goede en bewezen chauffeurs produceert in plaats van beroemdheden of miljonairs. Ja, het is de “Je bent wat je rijdt” school.

Myopen

Iedereen die mij kent, weet dat ik geen ster of begrip ben. Als men mij om advies vraagt, zeg ik altijd: “Doe wat voor jou werkt, maar stop met wat je eerlijk lijkt en laat de natuur zijn gang gaan.”

2. De aard van het verkeer zegt veel over de mensen die lesgeven.

Het uitgangspunt van een goede rijschool is om mensen in een situatie te brengen waarin ze onder druk staan, maar wel buiten gevaar. Het is niet opdringerig. Het richt zich op het gedrag van bestuurders.

In dit soort scholen, werkt men aan veilige, defensieve rijgewoonten. Niet aan Crash!

3. Vertrouwd raken met de wet is een echt doel van defensief rijden scholen.

Alle staten bieden verkeersscholen aan. Alle staten zijn verschillend. De tijd in de klas is ook verschillend. De omvang van het cursuswerk is verschillend.

Er is geen uniform onderwijsmodel.

Dus op zoek naar een school die zal programma om uw staat wetten om je te leren om een veilige, defensieve bestuurder.

Als defensief rijden het doel is, zoek dan naar een school met gecertificeerde instructeurs die je kunnen begeleiden. Niet iemand die je er doorheen kan jagen. Leer je dingen in een tempo dat jij aankan.

4.LA rijscholen met gebitsherstellers zijn de beste.

Toegewijde deuk restaurateurs zijn meestal LA rijscholen met grote deuk restaurateur programma’s. Ze geven aandacht aan het repareren van deuken, offertes zijn beschikbaar, afspraak schema’s worden aangekondigd en regelmatig bijgewerkt.

5. Vraag naar de certificeringen van de rijinstructeurs.

De meeste staten hebben wetten met betrekking tot het aantal uren dat instructeurs mogen werken. Als u overweegt een rijschool, in het geval u nieuw bent om te rijden, vraag de rijschool voor hun certificaat. Als ze je hun certificaat kunnen laten zien, neem het dan mee en bekijk het met een fijntandige kam.

Als ze weigeren je het certificaat te tonen, zoek dan ergens anders want dat is gewoon niet de manier om de kunst van het rijden te leren.

6. School ze niet zo ver dat ze hun rijopleiding gewoon “inruilen” voor een certificaat.

Je zult de kunst van het goed rijden niet kunnen leren zonder enige discipline en wijsheid. Onthoud dat “Sommigen leren door omstandigheden, sommigen leren door bewuste overweging, sommigen leren op manieren die buiten hun controle liggen.”

7. De relatie tussen student en ouder/voogd is bijna verbroken.

Als je in het verleden een slechte ervaring hebt gehad met een rijschool, of die nu positief of negatief was, dan is dat uit te zoeken. Naarmate ze opgroeien, vormen ze gehechtheden aan personen dieuryouless, moeilijk, vinden ze manieren om te gaan met de moeilijkheden het leven gooit naar hen. Door deze kinderen te beschermen zal de harmonie in het gezin bewaard blijven als de tijd daar is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.