Auto beurzen

Autobedrijf Zeeland

lokale producenten te helpen hun activiteiten te verbeteren

groeiend vanuit een intern gegenereerd autobedrijf

samenwerken om een nieuw voertuig te produceren

verbetering en bevordering van de marktwaarde van een voertuig

Beurzen zijn goede fora voor autobedrijven om te interageren met potentiële kopers. Potentiële kopers kunnen vragen stellen; ze zijn niet beperkt tot het werken met autofabrikanten. Er zijn vele soorten beurzen: regionale, industriële, service, publiek, en liefdadigheid, om er een paar te noemen. Liefdadigheid shows zijn gericht op het verhogen van het volume van de verkoop en de ontwikkeling van klanten voor een bedrijf. Deze shows zijn open voor de handel, zelfs als de show is gesloten voor het publiek. De industrie kan dit soort shows gebruiken om haar producten en diensten onder de aandacht te brengen. Ook is het goed voor een bedrijf om zijn nieuwe voertuigen en technologieën te laten zien.

Roadshows zijn transportevenementen die in grote steden worden gehouden. Het zijn zeer promotionele evenementen, en worden zeer ervaren door kopers. Kopers uit andere steden reizen gewoonlijk naar een roadshow om auto’s, servicefaciliteiten en auto’s van vele fabrikanten te bekijken. Ook biedt dit type show een goede gelegenheid om het verrichte werk te inspecteren en nieuwe technologieën te observeren om de productie verder te ontwikkelen.

Beurzen zijn goed, maar niet zo goed als we willen denken dat ze zijn. Zij bieden de fabrikanten niet genoeg ruimte om hun toekomstige nieuwe modellen aan te prijzen. Ook is er een gebrek aan consumentenvoorlichting over wat zij van de show kunnen verwachten. Er zijn alleen mogelijkheden om in de praktijk ervaring op te doen, wat betekent dat deelnemers vooral te maken krijgen met verkoop- en servicemensen in plaats van met productontwikkeling.

De consumenten moeten worden voorgelicht over wat zij kunnen verwachten op het gebied van de productie. Momenteel hebben de fabrikanten niet genoeg showpanelen om alle auto’s te tonen die zij naar autoshows laten gaan. Sterker nog, sommige shows hebben slechts twee of drie Samsung service centers, vertegenwoordiging van een aantal van de nationale autobedrijven, en een paar uitgenodigde vertegenwoordigers van de service en onderdelenCamp. Dus, voor de consument, voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van de auto shows, evenals degenen die geïnteresseerd zijn in eventueel het aanbieden van hun diensten aan de shows, is er niet genoeg ruimte om zelfs vast te stellen de show en dan terug te komen in de volgende dag.

Dit betekent dat de shows ruimte moeten maken voor autobedrijven om podia op te zetten, en gehuurde ruimte om meer ruimte te creëren voor meer fabrikanten om hun nieuwe modellen, motorfietsen, en vrachtwagens te onthullen. De shows doen een groot werk het creëren van bewustzijn voor hun producten, diensten en modellen, maar ze hebben niet genoeg ruimte aan het eind van de show rechter te laten de rest van de autofabrikanten genieten van een kans om zich te mengen en het verhogen van de fondsen te nemen op dat nieuwe technologie, ontwerp, of product dat ze hebben gemaakt.

De nasleep van de Auto Euro 2002 heeft bewezen hoe belangrijk het is voor autofabrikanten om grote nationale evenementen te hebben waar zowel zakelijke als persoonlijke kopers de nieuwste innovatieve producten en diensten kunnen bekijken om zich eigen te maken. Idealiter zouden de shows een blijvende impact en respect moeten creëren voor de bezoekers, waardoor ook nieuwe zakelijke relaties en respect ontstaan. In 2002 zagen we een grote uitbreiding van het aantal deelnemers, shows die langer dan twee weken of zelfs langer duurden. Meer shows zijn zeker beter dan minder, maar dat betekent niet dat een grote nationale show ooit de beste keuze zal zijn voor de première van toekomstige auto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.