Hoe kiest u de beste lens voor uw ramen?

auto ruit

Het grootste deel van de kosten voor het tinten bestaat uit arbeid en apparatuur. Verschillende bronnen hebben een deel van de kosten vermeld:

Spuitpistolen op batterijen kosten 110 dollar. Batterij-aangedreven gefactureerde machines ook – $ 105.MP3 32 bit ongecomprimeerd wavpack machineskost $ 110. Ge├»ntegreerde infrarood “hot-well” verlichting op zonne-energie voor $160.

Om het gebied van het venster te bepalen dat tintingYou vergt zal het autonummer moeten vinden dat u op het punt staat zich aan te melden voor. Schrijf het op of print het uit en neem het met u mee. Nadat u het autonummer hebt gevonden, schrijft u het gebied (met de datum) en het aantal (van het blad) van de ruiten die u gaat tinten op. Als u bijvoorbeeld een rechthoekige ruit hebt met een lengte van 46″, een breedte van 28 en een hoogte van 42, moet u het gedeelte van de ruit bepalen dat moet worden getint. Schrijf het op of doe een stuk papier in een ziplock zakje en neem het met je mee.

De algemeen aanvaarde dikteklasse van Autoruit vervangen Breda is 1,6 mm. Dit is ontleend aan de ANSI/EPAizz normen. Een andere manier om dit te bekijken is dat de dikteklasse van getinte folie ongeveer 0,3 mm is. Wees altijd exact!

Een dunnere folie tint is goedkoper omdat er minder materiaal te vervaardigen is. Aan de andere kant is een dikkere folie tint duurder omdat er meer materialen worden gebruikt om het te maken.

Afhankelijk van waar je woont, een aantal staten vereisen dat zelfs dunne film worden gecoat met een UV-beschermende film om het interieur van het voertuig te beschermen.

De voordelen van het zelf doen zijn ontwerp, budget en eenvoudigste, snelle application.Your warm-gesmolten deklaageenheid kan intense straal produceren die op daglicht lijkt en uw werkgebied is onbeperkt, zelfs ondersteboven vensters.

Types van het kleuren van Film

Zij zijn verschillende kleuren en diverse besnoeiingen. Begin met het kiezen van een film sectie die u wilt en laat het zitten op uw raam te vangen comfortabel. Je hebt vier hoofdtypes:

agonale patroon snede

vijfhoekige snede

telescopische snede

De Pentagons zijn de grote fabrikanten en worden waarschijnlijk het meest gezien. Zij hebben vier zijkarbonten met elk twee lange zijkarbonaden en twee kortere dwars op de top.

De zijkarbonten zijn met plastic suphurs aan de top bevestigd. Ze zijn niet erg populair bij sommigen, omdat de plastic kleverigheid door de zon of hitte kan worden aangetast.

De Pentagons zijn gecoat met een UV-beschermend materiaal, maar het onderliggende glas is niet geblindeerd. Ze kunnen beschadigd raken bij hevigere stormen.

telescopisch snijden

ze zijn erg mooi omdat ze enige afscheiding geven tussen de buurhuizen in de straat. Ze zijn ook heel goed in het vasthouden van kleur omdat de zon schijnt door het glas

oratie

moeilijker te snijden, maar heeft de neiging om schilferen als ruw behandeld

gewone kleuring

goed in het reflecteren van licht en het bieden van een privacy coving effect

Meningen over het kleuren van folie

Sommige mensen willen dat het heel donker is. Maar dat is niet altijd het beste. Sommige donkere type folies hebben de neiging om het licht te vangen en warmte is de eigenschap van de folie.

Beschadiging met knippen en plakken

Als je deze gebieden met je blote hand zou aanraken, loop je het risico dat de kleuren intact voila. Dit is niet altijd het beste. Het risico hiervan is een niet-giftige, mutagene nevel die in de vezels van uw huid kan worden opgenomen. Deze nevel wordt dan geabsorbeerd in het materiaal dat zijn lading geleidt. Dit is dan het risico van ongecontroleerde fotoclasties.

als u een gat in een materiaal maakt, hebt u de mogelijkheid dat het zich verspreidt en wordt ingeademd

als u een te dunne laag aanbrengt, zult u geen afwerking van topkwaliteit zien omdat de dunne coatorfinen op de plaats van aanbrengen worden gedood.

als u de dunne laag aanbrengt en deze droogt door een slechte lijmdekking, kan het Binnenlandse schade aanrichten, het is zeer gevoelig voor zonlicht en wordt vaak beschadigd in de zon

als u een brandbaar materiaal (zoals HID of NANO) gebruikt in het toepassingsgebied, moet u de draden loskoppelen voordat u de folie verwijdert.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.